Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) o víkendu se svými fanoušky sdílel několik fotografií, přičemž nechyběla ani poměrně intimní selfie, na nichž zvěčnil své emoční rozpoložení. Na několika záběrech mu dokonce tečou slzy. To se pochopitelně neobešlo bez odezvy u jeho příznivců, kteří se houfně ptají, co se jejich idolovi přihodilo, a mají o něj strach.

Mezi fotografiemi se našly ale i pozitivnější kousky, a to například z jeho překvapivého vystoupení na hudebním festivalu Coachella, kde se nedávno objevil během setu nigerijského zpěváka Wizkida a nigerijské zpěvačky Tems. Na dalších fotkách bylo možné Justina spatřit, jak hraje golf, relaxuje na pláži, v bazénu nebo si zkouší nové boty.

Zda chtěl Justin naznačit, že se v jeho životě děje něco zásadního, nebo jen dal vědět, že i on má slabší chvilky, ví zřejmě jen on sám. Příspěvek ovšem sdílel v době, kdy se už nějaký čas spekuluje o možných potížích v jeho manželství s Hailey Bieber, která ostatně k těmto snímkům připsala zvláštní komentář, a to „Pretty crier“ (což v češtině sice nemá vhodný ekvivalent, ale dalo by se to přeložit jako roztomilý uplakánek).

Že se u Bieberů zřejmě něco děje, nedávno naznačil i otec Hailey, herec Stephen Baldwin, který napsal na svůj Instagram prosbu, aby se lidé za jeho dceru a Justina modlili. Hailey, která svého manžela vytrvale podporuje i po psychické stránce, prý byla kvůli otcovu kroku naštvaná. Až čas nejspíš ukáže, jak se věci mají a zda manželství mladému páru vydrží.

Další články

Načítám