Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár týdny Tereza Mašková (28) přiznala, že opět propadla poruše přijmu potravy. Ani nyní nemůže s jistotou říct, že by vše už překonala.

Budu upřímná, někdy je to dobré, někdy blbé. Pracuji na tom, vlastně se cítím trochu trapně, že říkám, že je to dobré, nedobré, ale je to takto s každým psychickým problémem. Je to hlavně v hlavě. Myslím, že dělám pokroky a jsem na dobré cestě,“ svěřila se otevřeně Tereza během rozhovoru pro Super.cz.

Fanoušci se také strachují, že by jejích oblíbená zpěvačka už potřetí odsunula svatbu se svým snoubencem Oliverem. Je pravda, že na veselku se příliš nesoustředí. Měli se konečně vzít letos v červnu, což není jisté.

Víte co, momentálně je to tak, že jak je toho hodně, tak svatba bude určitě, ale necháme to v poklidu vše zklidnit. Přípravy jsou v proudu, ale já se svým stavem se potřebuji dát do kupy. Svatba ale bude letos,“ uklidňuje fanoušky.

My si společně povídali na třetím Galakoncertu Karla Vlacha a hostů v pražském Kongresovém centru na Vyšehradě. Tereza se do tohoto projektu vrátila a cítila velkou nervozitu.

„Já se přiznám, tím, jak jsem minulý koncert nebyla, tak jsem extrémně nervózní. Tréma se mnou cloumá a bojuji s tím,“ práskla na sebe zpěvačka. Během jejího vystoupení si diváci ale žádné trémy nevšimli a vše dopadlo na jedničku. Terezka vystoupila společně s Hanou Holišovou (43), Václavem Noidem Bártou (43) a celým večerem opět provázela Adéla Gondíková (50).

Další články

Načítám