Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vytoužené těhotenské bříško už nemusí skrývat. Je to pár týdnů, co se moderátor Petr Říbal s manželkou a bývalou misskou Michaelou Říbalovou pochlubili krásnou novinkou. Pár se těší na první miminko a prožívají jedno z nejkrásnějších období.

Což je vidět zejména na modelce a influencerce. Poté, co novinku mohli odhalit, Míša jen září. Svým rostoucím bříškem se postupně chlubí a tentokrát ukázala, jak už se v 6. měsíci zakulatila. Před objektivem zapózovala polonahá, středobodem pak bylo její bříško.

O miminko se pár snažil dva roky, citlivé téma Michaela před pár měsíci poprvé veřejně odtajnila. Otěhotnět se jí povedlo před plánovaným umělým oplodněním. „Když jsem poprvé zveřejnila téma, že se nám nedaří mít miminko, tak mi napsala spousta žen, že to také řeší. Řekla jsem si, že když mi ony píší, že mají radost, že to téma otevírám, tak to chci otevírat, a strašně to naplňuje i mě samotnou,“ svěřila se Super.cz Říbalová, která se pomalu začíná chystat na příchod miminka.

„Stále si nemůžu uvědomit, že ve mně roste život. Pomalu začínám cítit jemné pohyby, ale stále mi nedochází, že je to opravdu malé miminko, které ve mně roste. Jsem tak vděčná za tento úžasný dar života,“ věřila se blondýnka, která se vyfotila polonahá. Své odhalené tělo skryla jen za velkou kytici.

Další články

Načítám