Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že už dávno není malá holka, dokázala čtyřiadvcacetiletá Scout Willis podobným způsobem jako tuto středu už několikrát. Prostřední ze tří dcer bývalého hereckého páru Demi Moore a Bruce Willise si černou blůzku, která bez podprsenky neskýtala už žádný prostor k představivosti, oblékla do losangeleské Mama Gallery.

O Scout se sice nejčastěji hovoří jako o herečce, ale toto označení si pravděpodobně vysloužila spíš z úcty k jejím rodičům. A přestože měla skutečně k filmu dobře nakročeno, bez rodičů za zády se jí prosadit nepodařilo. Už jako čtyřletá se přitom objevila vedle maminky Demi v dramatu Šarlatové písmeno, další příležitost přišla v jejích devíti ve Snídani šampiónů a v roce 2001 v Banditech, v těchto snímcích pro změnu hrál její otec Bruce.

Úspěchů své starší sestry Rummer, která má za sebou kromě řady filmů i vítězství v poslední řadě taneční soutěže Dancing With the Stars a nedávno navíc debutovala i na prknech Broadwaye, rozhodně nedosahuje, a tak se vydala jinou cestou, v níž se dá zaručeně zviditelnit. Stala se jednou z hlavních aktivistek kampaně Svobodu bradavkám a její odhalování tím získalo dokonce hlubší smysl…

Reklama

Další články

Načítám