Hlavní obsah
Článek

O poměru popové divy s australským miliardářem Jamesem Packerem se toho napsalo už hodně, ale teprve teď Mariah Carey (55) a její nápadník vyrazili do společnosti jako oficiální pár. Tolik spokojenosti ze zpěvačky nevyzařovalo ani předtím, než se jí rozpadlo manželství.

Hvězda hudebního šoubyznysu už překonala partnerskou krizi s Nickem Cannonem a za otce svých dvojčat Monroe a Moroccana si našla důstojnou náhradu. Packer si totiž Mariah hýčká a díky svému závratnému bohatství jí dokáže splnit i ty nejtajnější sny. Kdyby to bylo nutné, její přítel může vykoupit vstupenky na celé její turné.

Mariah už byla se svým novým partnerem zvěčněna na dovolené, ale na příležitost, kdy se jím oficiálně pochlubí na veřejnosti, dlouho čekala. Po červeném koberci se zpěvačka s Packerem prošla v New Yorku, kam společně zavítali na premiéru komedie Stážista. Carey by měla být údajně dokonce těhotná, ale vše nasvědčuje tomu, že jen přibrala, což není v životě známé bojovnice s jo-jo efektem žádným překvapením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám