Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poznáním jezdí Simona Stašová (69) po celé zeměkouli, nedávno například navštívila jihokorejský Soul. Když si má ale odpočinout, tak je cílem jejích zahraničních cest pokaždé milovaná Itálie. Aby také ne, když oblíbená herečka italsky plynně mluví, rodilého Itala si dokonce vzala a má s ním staršího syna Marka.

I letos v létě se vydala na Sicílii, odkud si přivezla krásné opálení. „Na začátku prázdnin, první týden, jsem byla v Katánii, od té doby jsem to jen v českých tropech udržovala,” vysvětlila nám Stašová původ zlatavého opálení mezi focením kampaně kosmetiky, jíž se stala tváří.

Stašová si letošní letní měsíce opravdu užila, a to i přesto, že pro ni byly pracovní. „Měla jsem krásné léto, přes den jsem si četla na balkoně nebo jsem se jela projet na kole a večer jsem si jela zahrát. Měla jsem totiž asi osmačtyřicet představení během celých prázdnin,” říká.

Po pracovních prázdninách tedy herečka potřebuje další dovolenou. Opět nezamíří jinam než do země ve tvaru dámské kozačky. „Na konci září budu mít další dovolenou, další týden na Sicílii. Nedá se nic dělat, mluvím italsky, musím za Italy,” směje se Simona Stašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám