Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss internet 2011 Aneta Grabcová chce zabodovat v Polsku. V zemi, kde v minulosti uspěly nádherné blondýnky Taťána Kuchařová, která zde získala titul Miss World nebo Hana Věrná, jež loni zvolila porota druhou nejkrásnější dívkou na Miss Supranational, chce i smyslná brunetka oslnit.

"V Polsku bývají Češky úspěšné, tak snad se to podaří i mně. Doufám, že se domů vrátím s nějakým titulem," říká Grabcová, která se pyšní téměř dokonalými mírami 90-60-88 a měří 172 centimetrů. Právě na svůj šarm a dokonalé tělo sází.

Anetě sebedomí rozhodně nechybí. Před finále České Miss o sobě hrdě řekla. "Něžně hříšná, všedně jedinečná, opojně smyslná a zároveň oddaně pokorná. Taková jsem i já."

Nádherná brunetka odjíždí do Polska již za pět dní. Finále světové soutěže krásy se uskuteční 26. srpna. Aneta sebou veze několikery večerní šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové, luxusní plavečky a také český kroj.

Držet palce jí při finále budou nejen rodiče, ale také 2. vicemiss ČR 2009 Hana Věrná, loňská držitelka stříbrné korunky, která zasedne v porotě. „Aneta je moc hezká holka slovanského typu, které jsou v Polsku velmi populární. Proto si myslím, že má velkou šanci se umístit,“ dodala Věrná.

Reklama

Další články

Načítám