Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický královský pár strávil sobotu zábavou v podobě sledování ‚virtuální reality‘ při jachtingu. William (41) a Catherine (42) se účastnili závodu v Portsmouthu pořádaného v rámci America’s Cup World Series, ten však musel být kvůli nepřízni počasí předčasně zrušený. Nuda ovšem ani tak nezavládla. Vévodkyně si za odborného vedení profesionálního jachtaře a několikanásobného olympijského vítěze Bena Ainslieho vyzkoušela 3D simulátor jachtingu, ale nejvíc se zabavila přítomnou drobotinou.

Vévodkyně, jež je patronkou nadace 1851 Trust, která si klade za cíl vést děti a mladé k tomuto sportu, projevila své mateřské zkušenosti a jala se rozveselit blonďatou plačící holčičku, která akci navštívila s maminkou.

Co se ovšem osvědčilo u dvouletého následníka trůnu George a mrňavé Charlotte nejspíš neplatí na všechny děti. Kate přitom vystřídala snad všechny grimasy, co měla v zásobě...

Reklama

Další články

Načítám