Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mexicko-americký herec Mario Lopez (37) je v této době s největší pravděpodobností ten nejfešnější tatínek Hollywoodu. Nejen, že má atraktivní tvář a snědé tělo samý sval, ale na přitažlivosti mu dodává i jeho láskyplná péče o téměř roční dcerku Giu Francescu Lopez a jeho legračního bílého psíka.

Mario si v horkém kalifornském počasí sundal triko a vyrazil s nimi na procházku do parku v Los Angeles a dámy si jistě mohly ukroutit krky, jak se za pohledným tatínkem otáčely.

Sedmatřicetiletý herec se proslavil v mládí díky roli A.C. Slatera v USA velice populárním seriálu z prostředí střední školy „Konečně zvoní“, kde svou kariéru odstartovala například i Tiffani Thiessen, která později hrála potvoru Valerii v Beverly Hills 902 10. Následně se představil v menších rolích v několika dalších seriálech, filmech a divadelních hrách na Broadwayi.

Před pěti lety zároveň exceloval ve třetí řadě taneční soutěže Dancing With The Stars, kde tvořil pár s profesionální ukrajinskou tanečnicí Karinou Smirnoff. Dvojice skončila na druhém místě i přesto, že většinu jednotlivých kol vyhráli. S Karinou ještě dva roky po konci soutěže chodil. V roce 2008 se seznámil s tanečnicí na Broadwayi Courtney Laine Mazzou, s níž má také téměř roční dcerku Giu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám