Hlavní obsah
Článek

Po mexické pláži se proháněly dvě atraktivní ženy, v nichž by sotva někdo poznal matku s dcerou. Herečka Robin Wright má před padesátkou stejně dokonalé tělo jako Dylan, již si před 24 lety pořídila s hollywoodským kolegou Seanem Pennem.

Atraktivní herečka se zkušenostmi z modelingu si potrpí na zdravý životní styl, což je z její postavy více než patrné. Hvězda úspěšného seriálu House of Cards denně vstává v pět ráno a míří do posilovny, kde zdokonaluje své křivky. Ze svého jídelníčku navíc vyřadila cukry a mléčné výrobky, takže se ve 49 letech může pochlubit postavou modelky.

Robin Wright se za Seana Penna provdala v roce 1996 po jeho nevydařeném manželství s Madonnou (65). Kromě čtyřiadvacetileté Dylan spolu ještě před svatbou zplodili i jednadvacetiletého Hoppera.

Kvůli prvnímu těhotenství musela odmítnout roli ve filmu Robin Hood: Král zbojníků, ale dvojnásobné mateřství její kariéru nenarušilo. Díky dramatům Forrest Gump, Moneyball či Muži, kteří nenávidí ženy patří k uznávaným hollywoodským hvězdám stejně jako její bývalý manžel, jemuž dělá společnost herečka Charlize Theron (48).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám