Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) září štěstím a spokojeností. Je po krátké dovolené, daří se jí v práci a hlavně jí obrovskou radost dělá dvaapůlletý syn Lucas. Lucka Super.cz prozradila, zda se zase chystá rodit.

Malý Lucas do nově otevřené prodejny dětských potřeb s maminkou doslova doskotačil. Evidentně miluje pohyb a hudbu. "Nějaké geny tam budou. Ráda tančím, on také. Jakmile slyší muziku, hned to rozjede naplno. A je jedno, jestli jde o českou nebo řeckou hudbu. Něco málo zazní a hned tančí. Rozjíždí to ve velkém stylu," svěřila se nám výborně naladěná Lucie.

Ta si svého malého prince nemůže vynachválit. "Je docela hodný. Když to porovnám s jinými dětmi kolem nás, je zatím v pohodě. Zatím relativně poslouchá, což je fajn. Jinak nám dělá radost. Před nějakou dobou jsme odložili plínky. A potěšil mě novými slovíčky. Nejdřív mi říkal mami, pak mamini, a teď mi začal říkat maminka. Když mi tak řekne, je to něco krásného," rozplývá se sympatická blondýna, která je snem miliónů českých mužů. A právem.

S přítelem Nikem se dokáží s malým Lucasem podělit o lásku, ale když zazlobí, oba se na něj svorně dokáží rozzlobit. "Když je potřeba, tak se mazlíme, jindy umíme být ve správný okamžik přísní," tvrdí Borhyová, která s dalším dítětem počítá. "Do budoucna asi jednou ano, ale není to na programu dne," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám