Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli chtěla Nicole Scherzinger (45) ukázat Lewisi Hamiltonovi (30), o co přišel, nemohla si vybrat lepší způsob. Spoře oděná se nechala zvěčnit v dráždivých pozicích, kdy na její snědou pokožku dopadaly odlesky paprsků z vodní hladiny. Zpěvačka vystřídala rovnou tři stylingy a jen těžko se dá určit, kde je nejvíc sexy.

Rodačka z Honolulu a jezdec F1 Hamilton se během sedmiletého vztahu rozešli už poněkolikáté a ani tentokrát jejich přátelé nevěří, že jde o definitivní odloučení. Přestože se bývalá členka skupiny Pussycat Dolls vyjádřila, že je z rozchodu zdrcená, je zde stále šance na návrat.

„Byli by spolu teď už sedm let a pokaždé se rozejdou ze stejného důvodu. Láska je ale nakonec stejně vždy svede dohromady,“ řekl serveru MailOnline zdroj z jejich okolí. Příčinou přitom zatím nikdy nebyl někdo třetí, ale nedostatek času obou zaneprázdněných partnerů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám