Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká tenistka Serena Williams se po roční pauze opět dostává do formy. Přestože se dřívější světová jednička žebříčku WTA na nedávném Wimbledonu nedostala příliš vysoko, její forma je tak krátkou dobu poté, co začala zase hrát, výborná. Williams si totiž před rokem rozřízla nohu o střepy v jedné mnichovské restauraci. V únoru prodělala plicní embolii. Její návrat na tenisové kurty je plný očekávání, ale vzhledem k tomu, jak na sobě Williams zapracovala oproti dubnovým snímkům z pláže, se dá předpokládat, že legendární Serena je opět zpátky.

Devětadvacetiletá tenistka byla o víkendu spatřena na pláži v Miami na Floridě v bikinách, jejichž díly k sobě sice evidentně nepatřily, ale i tak vypadaly na Sereně dobře. Ta totiž během posledních několika měsíců viditelně zeštíhlela. O pořádné svaly však rozhodně nepřišla.

Třináctinásobná grandslamová šampionka ukázala své tělo s vypracovanými pažemi, stehny a břichem v šedé plavkové podprsence a růžových kalhotkách. Přeci jen o něco více jí to však slušelo minulý týden na předávání cen ESPY Awards v Los Angeles, kam si vzala sytě růžové minišaty s hlubokým výstřihem a štrasové lodičky na extrémně vysokých jehlách od Christiana Louboutina.

Williams nedávno přiznala, jakým způsobem se právě ona opět dostávala do formy. „Chtěla jsem být zase fit. Chtěla jsem zhubnout. Takže jsem začala dělat Pilates a jógu, abych shodila a mé tělo nebylo tak objemné,“ řekla tenistka, která cvičení spojila ještě s dietou.

Reklama

Další články

Načítám