Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská královna krásy Paulina Vega byla v neděli večer korunována Miss Universe, ale vkus poroty a veřejnosti se tentokrát hodně lišil. Podle mnohých se nejkrásnější dívkou vesmíru měla stát dvaadvacetiletá Kaci Fennell z Jamajky. Diváky si získala svým rozpoznatelným vzhledem, kterému dominoval sestřih á la Halle Berry, ale i bezprostředností a přirozeným projevem při rozhovoru s moderátory.

Krátkovlasá brunetka onoho finálového večera v Miami skončila na pátém místě, lidé na sociálních sítích ale okamžitě po vyhlášení začali diskutovat, že vítězkou se měla stát právě sympatická dívka z Karibiku. Před ní skončily ještě reprezentantky z Ukrajiny, Nizozemí a Spojených států amerických.

Fennell zaujala ve všech disciplínách. Slušelo jí to jak v plavkách, tak v pestrobarevném národním kostýmu s obrovskou čelenkou z per, i při promenádě ve večerních šatech. Pobavila rovněž svou reakcí na dotaz, které nejvýznamnější osobnosti dala světu její země. Svou odpovědí 'Bob Marley a Usain Bolt' se vymykala od duchaplných naučených vět od ostatních soutěžících a u diváků znovu bodovala. Kráska z Kingstonu se tak nepochlubí dalším titulem, ale může ji hřát pocit, že u lidí je vítězkou právě ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám