Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá topmodelka Heidi Klum (38) se neustále udržuje v kondici. V poslední době si navíc oblíbila cvičení venku. Se svým trenérem byla již několikrát spatřena v newyorských parcích, jak předvádí krkolomné pózy nutné ke správnému zvládnutí jógy. Podobně tomu bylo i v úterý, kdy se spolu se skupinou lidí oddávala józe na trávníku Riverbank State Parku v New Yorku.

Klum přitom nebyla jedinou známou osobností. V hloučku jogínů byla například i třiapadesátiletá hip-hopová legenda Russell Simmons či módní návrhářka Racel Roy. Modelka a matka čtyř dětí, která nedávno nafotila poměrně odvážnou obálku časopisu GQ pouze v kalhotkách, předvedla, že své stále pěkné tělo nemá zadarmo a musí na něm tvrdě pracovat.

Heidi se přihlásila do letního běžeckého programu, který je dokumentován a prezentován na webu modelky. Během šesti týdnů by měl její bedlivě sledovaný tým uběhnout 100 tisíc mil, tedy téměř 161 tisíc kilometrů. Samotná Heidi dosud dopomohla svými 150 uběhnutými kilometry, při nichž spálila 43 112 kalorií.

Reklama

Další články

Načítám