Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený moderátor VIP zpráv Petr Vágner (46) si vánoční svátky nesmírně užívá. Však už jako malý kluk byl u rozsvíceného stromečku s kupou dárků v sedmém nebi. Teď se na štědrovečerní hodování a rozbalování dárků těší i jeho šestiletá dcera Lilli a čtyřletý syn Sam.

„Podíváme se s dětmi na pohádky, dáme cukroví, večeři, dárky, klasiku. Loni syn dostal nádraží z Lega, takže jsem to musel celé postavit a končil jsem sám ve tři ráno. Letos asi dostane auto,“ smál se moderátor, který k večeři kapra nejí.

„Večeře bude podle toho, co žena vymyslí. Většinou, je to losos, zelenina, krevetová polévka, pro děti řízek. K tomu cukroví a všechno možné, co budou chtít děti. A další kola pak většinou máme ještě u rodičů a tchyně,“ těší se moderátor, který se cukrovím doslova přecpává.

„Vosí hnízda, kokosové kuličky, malé kremrolky. To nejlepší dělají na Moravě, tam stačí obejít pár známých, a i když to cukroví vypadá stejně, vždycky chutná jinak a výborně,“ uzavřel s úsměvem Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám