Hlavní obsah
Článek

Každoročně se po celém světě uskuteční desítky ostře sledovaných akcí, jimiž projdou davy více či méně slavných žen. Pokud chtějí v silné konkurenci vyniknout, musí jít s vlastní kůží na trh.

O odvážné outfity, které si neoblíbily jen hvězdičky filmů pro dospělé, ale i skutečné celebrity, nebyla letos nouze. Odhalená ňadra už nejsou na červeném koberci žádnou vzácností a slavné dámy jsou rok od roku odvážnější.

Průkopnicí ve společenském pobuřování je zpěvačka Rihanna, která už na pódiu předvedla ledacos. Zatímco jiné ženy si pod průsvitnými šaty halí alespoň bradavky, popová hvězda se tímto doplňkem nezdržovala a před fotografy svá ňadra zahalila jen takřka neviditelnou látkou.

Rihanna má dokonalou postavu, a tak si provokativní módu může dovolit. Stejným způsobem by se ráda prezentovala i její kolegyně Lady Gaga (38), ale ta má poslední dobou do sexsymbolu hodně daleko. Když se v období Halloweenu nacpala do šatů s okénky pro bradavky, spíše než zmalovaným obličejem děsila macatou postavou.

Do módní ročenky se určitě zapsala i žensky tvarovaná modelka Amber Rose, která na udílení MTV Video Music Awards přišla v minimalistických šatech tvořených jen stříbrnými řetízky. Tato provokace jí ale přízeň manžela Wize Khalify nezajistila. Kontroverzní pár je krátce po svatbě v rozvodovém řízení.

Na lascivní vlnu letos vsadily i nestydatá čtyřicátnice Roselyn Sanchez a zpívající exhibicionistka Bleona Quereti. O tom, zda šlo o odvážnou módu, či jen lacinou snahu strhnout na sebe pozornost, se můžete přesvědčit v galerii.

Kdo byl při výběru šatů nejodvážnější?
Rihanna
67,1 %
Lady Gaga
1,3 %
Amber Rose
8 %
Bleona Quereti
17,7 %
Roselyn Sanchez
5,9 %
Celkem hlasovalo 27525 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám