Hlavní obsah
Článek

Postava bez jediné chybičky i mladistvá tvář jsou přednostmi anglické moderátorky a modelky Melanie Sykes. Rodačka z městečka Ashton-under-Lyne začínala jako reportérka ranního vysílání The Big Breakfast a momentálně je každý den ozdobou kuchařského televizního pořadu Let’s Do Lunch with Gino & Mel s Ginem D’Acampem. Nikdo by ale nejspíš při pohledu na její fotografie z dovolené správně netipnul, že je Melanie maminkou dvou dětí a že jí táhne na pětačtyřicet.

Za svůj exotický vzhled vděčí rozvětvenému příbuzenstvu, mísí se v ní totiž kromě anglické také barmská a indická krev. V mládí ji rodiče vedli k hudbě. Díky tomu se naučila hrát na baskřídlovku (dechový žesťový nástroj) a vystupovala dokonce s kapelou. V polovině 90. let se ale její kariéra začala ubírat směrem na hony vzdáleným od toho muzikantského. V bikinách pózovala pro kampaň pivovaru Boddington’s nebo si ji za svou tvář vybrala značka spodního prádla Berlei.

Později se profilovala převážně jako moderátorka, uváděla již několik přenosů z předávání nejrůznějších cen včetně BAFTA Awards. Uváděla dokonce i finálový večer Miss World. Působí rovněž v rozhlase na stanicích Heart 106,2 nebo BBC Radio 2.

Sykes se v lednu 2001 provdala za italského herce Daniela Caltagirona, s nímž má dva syny Romana (12) a Valentina Luca (10). Dvojice se rozvedla po osmi letech. Loni v květnu si Melanie vzala Jacka Cockingse, po necelém roce podala žádost o rozvod.

Reklama

Další články

Načítám