Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je pořád vnouček Sebastiánek a rodina, ale pak se mu v klíně válí polonahá kráska. Hitmakera Michala Davida (63) jsme zastihli při focení nových snímků, kde byl za mafiána a společnost mu dělala mladinká kráska, osmnáctiletá zpěvačka Petra Abraham. Co by na tohle řekla jeho manželka Marcela?

"Díval jsem se na film s Alainem Delonem Borsalino, tak jsem se nastylizoval do role producenta ze 40. let a s Petrou se fotíme proto, že ji doopravdy produkuju. Natočili jsme singl, bude i videoklip," vysvětlil, proč snímky fotil.

"Připadal jsem si jako frajeři, kteří se v padesáti zblázní a namluví si dvacítku, chodí po diskotékách, křepčí, jsou úplně hotoví, protože už na to fyzicky nemají, i jejich kreditky se hodně provětrají a za rok dva, maximálně tři to hodně špatně končí. Takže pro mne je Petra opravdu jen zpěvačkou," dodal.

A ani z druhé strany prý nic nehrozí. "Jsem opravdu na mladší kluky, než je Michal. Znám ho už od patnácti a beru ho staršího kamaráda a zároveň velkou autoritu," upřesnila Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám