Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice si to nechce sama přiznat, ale Taťána Makarenko (34) o svůj zevnějšek pečuje s větší intenzitou než průměrný vzorek žen.

Plastické operace, aplikace umělých nehtů, řas a vlasů, lymfodrenáže, to jsou Tániny běžné procedury. „Jsem vychovaná v tom duchu, že žena by měla být ženou. U nás na Ukrajině to tak je, Rusky a Ukrajinky jsou parádivější. Nepřijde mi, že bych o sebe nějak extra dbala a trávila hodiny v koupelně, ale spíš je to o tom, že se ráda maluju a hezky se oblíkám pro svůj dobrý pocit,“ vysvětluje modelka.

Naposledy jsme se s modelkou potkali během aplikace baněk. „Dneska mi aplikovali baňky, což je antistresová procedura, aby odešlo z těla napětí a uvolnilo se svalstvo,“ popsala zákrok modelka, která si libovala v tom, že jí v salonu zvládají provést více úkonů najednou. Makarenko po aplikaci baněk sice zůstaly fleky na zádech, vůbec jí to ale nevadí, protože zákrok je pro ni přínosný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám