Hlavní obsah
Článek

V poslední době můžeme Lady Gaga vídat po boku staršího muže, legendy světového swingu, Tonyho Bennetta. Jeden z nejúspěšnějších zpěváků planety si svým charizmatem získal srdce mnoha žen a nyní mu zřejmě podlehla i ona. Lady Gaga za ním neváhá cestovat po celé planetě, jen aby byla téměř na každém jeho koncertě. Několikrát se už stalo, že si ji Tony vytáhl z publika, aby si spolu mohli zazpívat.

K nedávným osmaosmdesátým narozeninám, které Bennett oslavil v Kalifornii, mu Lady Gaga dokonce objednala letadlo s transparentem: "Happy Birthday Tony. Love Gaga", které dlouho kroužilo nad jeho vilou. Na svých koncertech Lady Gaga neváhá, dokonce leze na ochozech po žebříku, jen aby se zblízka Bennetovi poklonila. Tak tomu bylo například na koncertě v Roseland Theatre ve Spojených státech.

Lady Gaga svému idolu podlehla poté, co se spolu domluvili na nazpívání společných duetů pro nové album. A Tony Bennett si americkou extravagantní zpěvačku pochvaluje. Je tak jenom otázkou, ve které části koncertu Tonyho Bennetta, který se uskuteční 20. září v Kongresovém centru v Praze, se Lady Gaga vynoří z publika. Na koncert tohoto světového velikána se chystá mnoho hvězd českého šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám