Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní slovenský rapper Rytmus (47) prozradil důvody své agresivity. A jsou opravdu pádné. Podle svých slov nikdy nikoho nenapadl bezdůvodně. Většinou šlo o sebeobranu, nebo hájil svou čest.

„Akce vyvolá reakci. V jistých dobách se stávalo, že po mně na mých koncertech házeli lidi vajgly, vztyčovali prostředníčky a řvali, že jsem cikán. Když přetekl pomyslný hrnec, seskočil jsem z pódia a nafackoval jim. Pak už byl klid,“ svěřil se Rytmus Kazmovi v jeho internetové show One man show.

Rytmus také vysvětlil, co jej přimělo, aby souhlasil se svou účastí v pěvecké show Česko Slovenská SuperStar. A je jich rovnou sto tisíc. „Pro mě jsou účastníci podobných pořadů jen cvičené opičky. Nechtěl jsem tam jít, ale za ty peníze jsem souhlasil. Dostal jsem stejně, jako ten, co to vyhrál. Sto tisíc eur (dva a půl miliónu korun),“ vysvětlil své pohnutky rapper, který jen kroutí hlavou nad namyšleností některých soutěžících. S Michalem Šepsem se dokonce pohádal přímo na pódiu a nevraživost mezi nimi se dala přímo krájet. Na pěstní souboj ale naštěstí nedošlo.

„Řekl jsem si, že se nebudu hádat se šestnáctiletým feťákem. Dá se říct, že svůj mediální vrchol zažil v šestnácti letech. Už se mu to nikdy nepodaří. Já jsem na to třeba čekal dvacet let, než jsem se dostal tam, kde jsem teď,“ vysvětlil Rytmus, který je považovaný za jednoho z nejlepších rapperů současnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám