Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska, modelka a lékárnice v jednom Jana Doleželová (42) si zavzpomínala na své začátky v soutěžích krásy. Než vyhrála Miss ČR, zvítězila v klání krásy Miss Léto. A čtrnáct let poté se vrátila na místo činu. Tentokrát ale v roli porotkyně jubilejního dvacátého ročníku soutěže.

Miss Léto kromě Doleželové kdysi vyhrály i další úspěšné modelky - Kateřina Průšová, Zuzana Jandová či Petra Minářová. A sličná lékárnice by se klidně i po letech mohla této soutěže směle zúčastnit.

V odvážných, sexy šatech s odhalenými rameny od návrhářky Marty Musilové totiž patřila k ozdobám celé poroty, ve které zasedli například fotbalista Antonín Panenka či spisovatelka Bára Nesvadbová.

Doleželová si pod šaty nevzala podprsenku, a jistě tak přitáhla pozornost nejednoho přítomného muže. Lékárnice je ale od nešťastného románku s miliardářem Karlem Janečkem stále nezadaná, a tak má každý potenciální nápadník stále šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám