Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leona Machálková (56) Super.cz prozradila, jak si udržuje svoji štíhlou postavu. Denně cvičí a pečlivě si hlídá jídlo. Z jejích fotek jenom v osušce je vidět, jak má útlá ramínka a nožky, které by jí mohly závidět o generaci mladší kolegyně. Není divu, když kromě cvičení ještě kmitá na pódiu ve spoustě projektů.

Leona se rozhodně neobává těsných kostýmů, které ji čekají v novém projektu, na němž se podílí. Leona bude hrát roli královny v novém muzikálu Popelka na ledě. "Je to poprvé, co budu účinkovat v takovém prostředí. Je tam dobrá parta, moc se na to těším," svěřila zpěvačka.

"Na podzim bych kromě toho chtěla stihnout vydat novou desku, na níž pracujeme s muzikantem Romanem Holým. Vrátím se také do muzikálu Robin Hood, kde hraji roli čarodějnice. Zřejmě se vrátí i další muzikál Dracula. Kromě toho ještě koncertuju se svojí kapelou," doplnila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám