Hlavní obsah
Článek

Národem milovaná herečka Eva Holubová (65) právě exceluje na divadelních prknech ve hře Soukromý skandál. Na nedávné premiéře ukázala všem svou nádhernou sedmnáctiletou dceru. Nedělnímu Blesku zase poskytla neuvěřitelně otevřený rozhovor.

Přiznala také to, že ji občas stále sužují deprese. Jak se s nimi herečka vyrovnává? "To je velmi individuální, u mne jsou deprese podmíněny působením hormonů v mém těle, ale i prudkými změnami počasí, únavou, přílišným pracovním vypětím, nedostatkem spánku. Učím se korigovat režim, zařazuji do svého programu dlouhé procházky se svým manželem a našim psem, piju hodně bylinkových čajů, poslouchám hudbu, dívám se na obrazy, čtu skvělé knihy, ale hlavně jsem ve skvělé péči úžasné paní dokrotky Pekárkové a uživám léky takzvané třetí generace," přiznává Eva.

O svých depresích herečka mluví jen velmi nerada. O lécích, které užívá se ovšem celkem rozpovídala: "Jsou to léky, které vás hodí do pohody jednou tabletkou, neoblbnou vám mozek, že je vám pak všechno jedno, naopak jejich přesným a pravidelným užíváním donutíte mozek, aby si látky, jejichž nedostatek způsobuje deprese, vyráběl sám. Trvá to delší čas, než zaberou, a nesmíte je samovolně vysadit."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám