Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Gábina Kratochvílová (34) v posledních měsících pořádně pohubla. Super.cz prozradila, co za úbytkem váhy stojí. "Slýchávám to. Můj cíl to nebyl, je na mě toho v poslední době moc. Mám hodně práce, hodně stresu, mám toho moc do školy, nezastavím se. Přejížděla jsem z města do města, málo jsem spala. A na mě to evidentně funguje takhle," řekla Super.cz Gábina.

Že by jí hrozila až porucha příjmu potravy anorexie? O tom prý nemůže být řeč. "To se mě určitě netýká. Jsem naprosto zdravá holka a chutná mi," usmívá se modelka.

Kila dole jí nevadí. Dokonce má pocit, že má díky tomu coby modelka i více práce. "Je příjemnější, když slýcháváte, že jste hubená a že vám to sluší. Kdyby mi říkali, že jsem tlustá, to by mi vadilo jako každé ženské určitě víc," prozrazuje.

Její přítel je prý radši, když má pár kilo navíc. "Můj přítel mi říkal, že jsem pořád hubenější, ale nevypadá to, že by si stěžoval. I když je fakt, že má rád, když je ženská trošku kus," upřesňuje.

Blíží se plavková sezóna a Gábina se tak určitě přibírat nechystá. "Doufám, že tedy stres neopadne a bude to to samé," uzavřela se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám