Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj debut na filmovém plátně si odbyla už ve třech letech a od té doby se před kamerou téměř nezastavila. Místo toho, aby její kariéra s přibývajícím věkem skomírala, jak už tomu u mnohých dětských hvězd bývá, tato dnes šestnáctiletá talentovaná dívka z americké Georgie, odkud pochází i její neméně slavná sestra, má slušně našlápnuto pořád. Jen v letošním roce ji uvidíme ve čtyřech filmech, hraje i v seriálu HitRECord on TV, který se těší mimořádnému úspěchu.

Pokud jste v nenápadné dívce nepoznali herečku ze snímků Déjà Vu, Babel či Podivuhodný případ Benjamina Buttona Elle Fanning, nevadí. Ještě o ní v budoucnu jistě všichni hodně uslyšíme.

Elle, jež je mladší sestrou Dakoty Fanning, byla spatřena o víkendu, jak si v kalifornském Studio City po tréninku v posilovně skočila pro salát. Herečka byla stále ve sportovním a nelámala si hlavu s make-upem ani s řasenkou, a tak byla její bledá tvář poměrně odlišná od té, kterou vídáme na červeném koberci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám