Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Lenka Hrůzová má za sebou pořádně pohnutou minulost. Byla půl roku bez domova, zemřel jí přítel a prý má za sebou i problémy s drogami. Co na to Lenka říká?

"S rodiči nebydlím asi od svých patnácti let a střechu nad hlavou jsem vždycky neměla, to je pravda. Bylo to hrozně těžké období. Trvalo to asi půl roku a bylo to přes zimu. O to to bylo těžší. Nikdy více," řekla Super.cz Lenka.

Nakonec se odrazila ode dna a odjela do zahraničí. "Říká se, že útěk není řešení, ale já jsem utekla do Irska a bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Dostala jsem se zase do normálního života," upřesňuje.

Rodiče jí v jejím těžkém období střechu nad hlavou nenabídli. "K rodičům se člověk obrací, když má problém, to je samozřejmé u rodin, které jsou v pořádku. U mě tahle možnost prostě bohužel není," říká smutně.

Když byla na ulici, dostala další ránu. "Vrchol všeho byl, že těsně před tím, než jsem odjela do Irska, mi zemřel přítel. Hledala jsem dno, a nenašla jsem ho," dodala finalistka Hlasu ČeskoSlovenska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám