Hlavní obsah
Článek

Půl roku se Sámer Issa (38) vychloubal, že bude mít výborně placené angažmá v Dubaji. Dokonce krátce před domnělým odletem uspořádal rozlučkovou párty. Ve Spojených arabských emirátech ho ale nenajdete. Trápí se v Čechách a ublíženě tvrdí, že byl sprostě podveden!

K situaci podal sáhodlouhé prohlášení, z něhož vyplývá jednoduchý závěr: o svých narozkách se spojil s jakýmsi Mikem Akadem, který mu chtěl dohodit angažmá v zahraničí, když se mělo ale odletět, přestal údajně syrský fotograf komunikovat.

Sámer si stěžuje, že půl roku poctivě se svými současnými poskoky (má to podobné jako Iveta Bartošová, takže časem budou zase úplně jiní) cvičil, zpíval, trénoval a odvolal všechna vystoupení na následující tři měsíce (byly jich určitě tisíce). Přišel prý tak o spoustu peněz a o iluze, a tak vše dotčeně předal právníkům.

„Postupem času se zjistilo, že smlouva, která byla poslaná z dubajské agentury, byla falešná. Ani víza pro umělce nebyla domluvená. S blížícím se datem odletu se M.A. stáhl do ústraní, a začal tvrdit, že je v zahraničí, že je vytížen či poslední informace z jeho strany je, že dokonce onemocněl rakovinou. Z hlediska všech těch lží, které nyní postupně vyplouvají na povrch, jestli si vymyslel i tuto informaci, tak silně pochybuji o jeho lidskosti,“ tvrdí Sámer s tím, že prý už jedná v arabských zemích s někým serióznějším a dřív nebo později na zahraniční stáž stejně pojede.

Jen jestli těch podivností kolem Sámera není už nějak podezřele moc…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám