Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

, nyní Plekancová, si ze své svatby evidentně nedělala velkou hlavu. Přesně čtyřiadvacet hodin před ní ještě pracovala. "Přijela ke mně do studia ve čtvrtek dopoledne a zhruba dvě hodiny jsme natáčeli duet Byla to láska," prozradil Super.cz hitmaker .

Ten byl z Luciiny páteční svatby v šoku. "Neřekla ani slovo. Chovala se úplně profesionálně, vše jsem zvládli na výbornou. A slíbila mi, že ještě natočíme videoklip," svěřil překvapený David. "Nežádala o přehození termínu, vůbec nevypadala nervózně nebo ve stresu," dodal.

Na svatbu ho tedy nepozvala a dokonce mu popřela i to, že by byla těhotná. "Říkala, že rozhodně není. Ale tahle svatba na rychlo připadá asi všem vzhledem ke spekulacím o tom, že čeká miminko, zvláštní," míní Michal David. Stejně překvapila i svého dlouholetého manažera Dana Dobiáše. "Říkala, že se bude vdávat 8. srpna na zámku Hluboká. To je tedy opravdu tajnůstkářka,"  dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám