Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Šeredová (22) na velkolepé svatbě své sestry Aleny Šeredové (46) (33) neuspěla. Nádherná Eliška byla před svatbou často srovnávána s Pippou Middleton (40). Mluvilo se o jejím neskutečném půvabu a také o tom, že by mohla na veselce zastínit svoji sestru. Stejně jako to bylo v případě Pippy na svatbě prince Williama a a Kate Middleton.

Eliška sice je neskutečně půvabná a krásná mladá dáma, ale outfit se jí tentokrát rozhodně nepovedl. Zlí jakykové si rýpli, že jí ho zřejmě vybrala sama Alena.

Zelené volánové šaty nenechaly vyniknout její skvělé postavě. Korunu tomu nasadily lesklé punčochy. "Bavlněné volánové šaty nebyly příliš dobrou volbou. Přidávají na objemu a působí pomačkaným dojmem. Nejslabším článkem jsou ale jednoznačně šílené leské punčocháče," řekl Super.cz přední český stylista Filip Vaněk (46).

"Lesklé punčocháče se nenosí v žádném věku, povolil bych to maximálně věkové kategorii šedesát a více. Rozhodně se nenosí v létě, obzvlášť ne v parný den. K šatům, které si Eliška oblékla se absolutně nehodí, navíc to je i nehygienické. Eliška měla jít bez punčoch a místo béžových lodiček zvolit páskové boty ve výrazné barvě," dodal stylista Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám