Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ples v Opeře je událostí sezóny a není divu, že se na něj celebrity připravují i několik měsíců. Nejen výběr šatů dá pořádně zabrat. Krásky se předhánění, která bude mít na uších, rukou či na krku více miliónů. I tentokrát vybíraly slavné dámy u světových šperkařských domů a takhle to dopadlo.

Simona Krainová (51) zvolila diamantové šperky od firmy, jejíž je tváří. "Jejich hodnota je asi milión korun. Hlídá mě manžel a manažerka, bodyguarda tentokrát nemám," řekla Super.cz Krainová. Luxusní diamantové šperky měla také modelka Pavlína Němcová (52). "Jsou to diamanty a je to moje první kolekce šperků, kterou jsem navrhla a která brzy půjde do prodeje," upřesnila Němcová.

Luxusní šperky měly také královna Pařížské Tamara Kotvalová (60) nebo modelka Renata Langmannová (37).

Ta zvolila diamantové šperky světové značky Bvlgari. "Mám zapůjčené náušnice, náramek i diamantový prsten. Jejich hodnota se pohybuje kolem miliónu a půl," řekla Super.cz se smíchem Langmannová. Tamara zase vybrala diamantové šperky Shamballa, které mají lepšit psychický stav a mysl díky svým kořenům v buddhismu. Stejné šperky miluje například Paris Hilton.

V nejdražších špercích zazářila Gábina Partyšová. Náušnice a hodinky Chopard byly v hodnotě 5 miliónů. "Od jisté hodnoty mám zajištěnou ochranku, i tady jsem ji měla. Přesnou cenu nevím, ale pohybuje se kolem pěti miliónů korun," uzavřela Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám