Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zcela nový rozměr práce vizážistky objevila čtyřiatřicetiletá Britka z Newcastlu Maxine Ayre. Samotné líčení žen na slavnostní příležitosti či na focení ji po letech praxe už stoprocentně nenaplňovalo, a tak zkusila vzít do ruky své pracovní náčiní a papír. Během pouhých tří měsíců se v technice malování za použití šminek zdokonalovala, a jak se jí to daří dnes, to můžete vidět v galerii na dvou nejzdařilejších příkladech.

Podobu Kim Kardashian, Cheryl Cole, Beyoncé či Naomi Campbell vystihla za pomoci tvářenky s pudrem, rtěnky, očních linek a stínů. Ayre používá pouze kvalitní kosmetické produkty, s nimiž je zvyklá pracovat i při líčení klientek. Její dovednost se brzy rozkřikla po sociálních sítích a ženu stále častěji žádají o nějaké umělecké dílko i ‚běžní smrtelníci‘.

„Byla jsem opravdu překvapená z reakcí lidí na sociálních sítích, kdykoli jsem poslala nějaký svůj obrázek. Dočkala jsem se několika milých zpráv a komentářů od velmi talentovaných lidí z branže, kteří jsou ve světě make-upu uznávaní. Také se mě spousta lidí ptá, jestli bych nenamalovala i je,“ říká šikovná Angličanka, která se své práci věnuje šestnáct let a právě se snaží rozjet nový byznys s vlastní řadou vlasových a kosmetických produktů.

Reklama

Další články

Načítám