Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už když se Taťána Makarenko (34) chystala na přehlídku do lázní v Jeseníku, neměla z toho dobrý pocit. "Tři hodiny cesty tam, tři hodiny přehlídka a na otočku zase zpátky do Prahy," stěžovala si. Dopadlo to ale mnohem hůř než jen únavou.

Naštěstí jen deset kilometrů před cílem cesty měla Táňa, s níž jely v autě i další modelky, nehodu. "Dopadlo to dobře, nikomu se nic nestalo, ale měla naprosto propíchnutou gumu. A zkoušejte někde v Jeseníku večer mezi svátky shánět náhradní," vyprávěl Super.cz Petr Svoboda, který měl modelky na starost.

"Klika byla, že v hotelu byly dva volné pokoje, tak se tam holky na noc vešly. Ale všechno se povedlo vyřešit až někdy ve dvě odpoledne druhý den," dodal.

A aby měla Táňa den ještě víc zkažený, během přehlídky ztratila dárek od přítele k Vánocům, krásné náušnice z bílého zlata. "To se i ten výlet pěkně prodražil. Doufám, že do Jeseníků hned tak zase nepojedu," uzavřela modelka, které honorář na pokrytí nákladů rozhodně nestačil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám