Hlavní obsah
Článek

Klukům z televizní Partičky není nic svaté, ale občas se i jejich humor setká s nepochopením. Tentokrát si Geňa a Ondřej pořádně zavařili a na Primě bylo pořádné dusno.

Během natáčení silvestrovské Partičky dostal improvizační humor takový prostor, že kluci zapomněli, kdo je vlastně jejich zaměstnavatelem. Během scénky, při níž došlo na televizní zpravodajství, si zahráli na Televizní noviny konkurenční Novy a předváděli Lucii Borhyovou s Karlem Voříškem. A tohle se v televizní branži neodpouští.

„Když si tady pouštěli natočený materiál, byl z toho strašný poprask. Snažili se to vystřihnout, ale úplně se to nepodařilo. Nakonec tam odkaz na Novu musel zůstat, aby scénka dávala smysl,“ prozradil nám zdroj z televize.

Vedení Primy neřeší provokaci partičkářů poprvé. Už v minulosti se Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela provinili tím, když se pustili do televizních tváří z vlastních řad. Nevybíravým způsobem to od nich schytal Jaro Slávik i Tereza Pergnerová. Dnes večer se ukáže, jak sporný materiál dopadl po zásahu střihačů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám