Hlavní obsah
Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová (45) by měla být na pozoru. Její mladý milenec, frontman skupiny Nightwork, Vojtěch Dyk (38) je totiž horkým zbožím. Nepopiratelně patří mezi nejžádanější mládence českého showbyznysu a tam kde se objeví, tam je hned houf fanynek, které touží po jeho pozornosti.

Nejinak tomu bylo na Ranní show night, kde Dyk se svou skupinou vystupoval. Hned, jak dohráli a uchýlili se do zákulisí, vydaly se právě za Dykem přítomné krásky. A nenechaly si ujít příležitost přitulit se k slavnému krasavci. A jelikož jeho o několik let starší partnerka Tatiana Vilhelmová nebyla přítomná, měly volné pole působnosti.

Do Dyka nejsou zakoukané jen svobodné krásky, ale dokonce i zadaná modelka Hanka Svobodová. Ví to dokonce i její partner moderátor Leoš Mareš. „Zatímco já tady hraju, moje holka se vzadu líbá s Dykem,“ svěřil se zaplněnému Kulturnímu domu v Liberci Mareš. Právě toho si Dyk na začátku svého vystoupení vzal do pusy. Jasně totiž dal najevo, kde je jeho místo.

„Už bylo dost Marešů, už bylo dost Hezuckych, už bylo dost Prachařů. Teď nastal čas pro Dyktátora,“ pobavil všechny v sále mladý zpěvák, který každým vystoupením dokazuje, že je všestranným talentem. Nejenže je vynikajícím hercem, bravurním bavičem a zpěvákem, nebojí se dokonce jódlovat nebo si střihnout operní árii. Pokud by se tak skupina Nightwork kvůli vnějším vlivům rozpadla, kariéra zpěváka Dyka rozhodně neskončí. Naopak! Samotnému mu to na pódiu sluší mnohem víc.

Reklama

Další články

Načítám