Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujeme si ji jako krásnou princeznu Aničku z pohádky Čert ví proč, ale tentokrát už dostala roli maminky. Přitom ve třiceti pořád vypadá na osmnáct. "Je to moje nevýhoda, snažila jsem se maminku ve filmu Něžné vlny ztvárnit aspoň herecky tak, abych tak působila," svěřila Super.cz slovenská herečka.

"Mám to v genech i moji rodiče vypadají mladší," dodala a měla pravdu, její maminka vypadá spíš jako její sestra. "Mně opravdu vadí, že vypadám mladší a podle toho také dostávám role. Proto jsem byla nadšená, když mne režisér Vejdělek obsadil právě jako maminku," řekla Nám Táňa.

Ta je ve filmu brunetka, ale na premiérovou párty už přišla jako rusovláska. "Na to jsem se těšila," usmívala se Táňa, kterou jsme v létě potkávali na karlovarském festivalu ve vypůjčených šatech, ale tentokrát si vystačila s kouskem ze své vlastní garderoby. "Tyhle šaty Isabell Marant jsou opravdu moje. A boty taky," přesvědčovala nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám