Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Šmucler, který se v devadesátých letech proslavil jako moderátor kontroverzního pořadu Tabu, se vrací na televizní obrazovky.

V České televizi bude moderovat zábavnou show Nejchytřejší Čech, která se v televizi objeví na jaře.

Od ledna se v Praze, Brně, Ostravě a Plzni uskuteční konkurzy, ze kterých vzejde čtyřiadvacet finalistů této nové zábavné show. Šmuclerovým sekundantem se v roli „pouličního vědce“ stane herec Jiří Havelka.

„Není podstatné, jste-li muž, nebo žena, odkud pocházíte a zda umíte tančit nebo zpívat. Ani není podstatné, jaké máte dokončené vzdělání. A není ani rozhodující, jaké máte IQ. Důležité je, jak dokážete využívat svůj mozek,“ prozrazuje k výběru účastníků kreativní producent Michal Reitler, v jehož tvůrčí producentské skupině pořad vzniká.

„Předmětem soutěže o titul Nejchytřejší Čech a jeden milión korun totiž nejsou znalosti ani talent, ale míra bystrosti a schopnost rychlého úsudku. Jde o velký test komplexní inteligence, kterého se může zúčastnit jednoduše každý," dodal vedoucí projektu Aleš Ulm.

Pět sobotních večerů budou mít diváci možnost sledovat unikátní „souboj mozků“ dvaceti čtyř finalistů, kteří budou soupeřit o postup do šestého, finálového večera, kde zbude už jen pět nejlepších.

„Nehrajeme o sympatie nebo hlasy diváků, důležité jsou body, které získá každý soutěžící jen a jen sám za sebe, vlastní hlavou,“ upřesňuje Michal Reitler a dodává: „Jsme také rádi, že se nám roli moderátora podařilo obsadit Romanem Šmuclerem. Roman je nesmírně inteligentní, bystrý a vtipný a taková by měla být i naše show," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám