Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Svobodová (35), která už rok randí s lamačem dívčích srdcí Leošem Marešem (47), je sice ve vztahu s nejúspěšnějším českým moderátorem spokojená, do chomoutu s ním se jí ale v žádném případě nechce! "Tohle není na pořadu dne. Je mi dvaadvacet let a jsme spolu teprve rok. Není kam spěchat. Vyhovuje nám to tak, jak to máme teď. Tak bych to taky nechala," svěřila se Super.cz upřímně Hanka.

Krásnou modelku může uklidnit to, že Mareš je stále ještě ženatý s Monikou Marešovou. S rozvodem ani jeden nespěchají. Jen tak brzy se jí tedy nestane, že by před ní Leoš poklekl a požádal ji o ruku, kterou by nejspíš odmítla.

Jinak ji ale známost s populárním moderátorem vyhovuje. "Vídáme se téměř každý den. Ani SuperStar na tom nic nezměnila," tvrdí Hanka, která se s Leošem chystá i na dovolenou. zatím netuší kam. "V Leošově bytě v Chorvatsku jsem ještě nebyla," upozorňuje, jako by si o návštěvu milencova letního apartmá říkala.

Svobodová nám pak prozradila, že ji její láska nezásobuje pouze drahými dárky, "Dělá mi radost i maličkostmi za pár korun. Nedávno mi například Leoš donesl jednu růžičku, jindy mi koupí plyšáčka. Asi je trošku romantik," svěřila se Hanka na otevíračce obchodu Escada Sport v pražské nákupní galerii Myslbek, kam doralzily například také Iveta Lutovská nebo Inna Puhajková a další krásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám