Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelné zlo prý Zdeněk Macura (49) pocítil z Josefa Rychtáře (65) a jeho syna Honzy, kteří nejenže porušili zákony, když ho odmítli s platnou vstupenkou pustit na koncert Ivety Bartošové (†48), ale navíc mu pěkně nabančili před desítkami svědků. „Podal jsem trestní oznámení. A pořád si myslím, že Iveta může být týraná, vypadá špatně,“ řekl Super.cz Macura.

„Víte dobře, že jsem se posledních pár měsíců stáhl a nijak veřejně na Ivetu nereagoval. Teď jsem se jen rozhodl podívat se jako stovky dalších lidí na to, jak Iveta nyní vypadá. Nijak jí nevolám, nepíšu, neobtěžuju ji a myslel jsem, že mohu přijít jako svobodný občan s platnou vstupenkou na její veřejnou akci. Ti dva agresoři mě ale přesvědčili, že ani to v této zemi není možné,“ kroutí hlavou Macura.

Tomu připadá směšná argumentace protistrany, že si vstupenku předem objednal na smyšlené jméno. „I kdybych se představil jako včelka Mája, má jim to být jedno. Nepřišel jsem kvůli skandálu. Ten vyvolali oni svým neurvalým chováním. Pár měsíců jsem Ivetku neviděl, a tak jsem přišel, abych se na ni podíval. Vzal jsem s sebou i kytku. Jednak jako dárek pro ni, jednak jako symbol toho, že přicházím v míru,“ tvrdí.

Po brutálním napadení, po němž se do něj nesmyslně pustila i sama Bartošová, skončil na policii, kde podal na oba Rychtáře trestní oznámení. „Už jsem slyšel nesmysly, že jsem je první napadl já. Přitom mi předtím dali bůhvíkolik ran. Jestli jsem se pak ohnal trochu víc, nemůže se mi nikdo divit. Já nikoho první nenapadl a kdo to tvrdí, ten lže. Zajímavé je, že agresivnější je ten jeho synek, až potom se starý přidá. Nevím, co má za motivaci,“ dodal Macura, který má celé pomlácené tělo a na hlavě kromě pohmožděnin také pořádnou bouli.

Reklama

Další články

Načítám