Hlavní obsah
Článek

Drzost lapků nezná mezí. Nejenže zpěvačku Anetu Langerovou (37) před pár týdny sprostě vykradli a připravili ji o všechny záznamy její práce za posledních sedm let, navíc se nestyděli ani ozvat se a vytáhnout z ní ještě peníze navíc! Super.cz zjistil, že zpěvačce za tučný obnos vrátili její vlastní notebook.

"Zavolali nám s tím, že mají Anetin počítač a nějak jsme se dohodli na jeho navrácení," řekl Super.cz bratr vítězky první SuperStar Nikola Langer. Na otázku, zda chtěli "nálezci" počítače peníze, už nechtěl odpovídat. "Nezlobte se, to bych nerad nějak komentoval. Důležité je, že se nám některá data vrátila zpátky. A lidem, kteří Anetě byt vykradli, se všechno zlé jednou vrátí," řekl jasně.

Aneta sama jasně po krádeži dala veřejně najevo, že od toho, kdo by přišel s jejími věcmi do styku, všechno ráda vykoupí zpátky. Je ale nad slunce jasné, že nikdo jiný než člověk úzce spjatý s krádeží přímo v Anetině bytě nemohl mít k počítači Langerové přístup. Podobnou otrlost zlodějů jako Aneta Langerová nedávno zažil i Martin Stropnický, jemuž přišli zloději, kteří mu vykradli auto, za úplatu vrátit doklady.

Anetu, jejíž vybílený byt zatím policie dál neúspěšně řeší, jsme ve středu krátce po poledni zastihli na Ovocném trhu na Praze 1, kde jako dlouholetá patronka projektu Světluška otevírala historicky první výstavu fotografií v naprosté tmě. Dva dny předtím na stejném místě začala znovu fungovat oblíbená kavárna Potmě, ve které návštěvníci skutečně popíjejí a klábosí bez jediného náznaku světla. Expozice Jsme stejní? s fotografiemi dvanácti dosud ve tmě skrytých kavárníků i sama kavárna mají otevřeno až do 22. června od 10 do 21 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám