Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý zpěvák Sámer Issa (38) cvičí údajně každý den. Dodnes jsme ho ale většinou vídali spíše po barech se skleničkou v ruce. Tu ovšem nyní vyměnil za láhev vody a barovou židli nahradily posilovací stroje ve fitness centru.

"Čeká mě natáčení dalšího videoklipu. Nesmím zatím moc prozradit, ale bude hodně sexy a určitě se nevyhnu také scénám, kde na sobě nebudu mít moc oblečení," vysvětluje zpěvák, proč opustil domácí posilovnu a rozhodl se využít dokonce i trenéra.

"Vždycky jsem cvičil raději doma v soukromí, ale teď se potřebuji rychle dostat do formy, tak jsem si vzal někoho na pomoc." Vypadá to tedy, že po dojemném klipu Syria a teenagerovském No Matter bude ten další zase typicky "sámerovský".

Po jeho boku samozřejmě nebudou chybět krásné polonahé slečny. A údajně mezi nimi bude některá z mediálně známých tváří.

"Zatím je vše v jednání, takže nic víc teď neprozradím," uzavírá zpěvák, který ještě před natáčením nového videa pokřtí vlastní diář na příští rok. V něm se objeví fotografie například z natáčení zmiňovaného klipu Syria, pár snímků od Jakuba Ludvíka a nebude chybět pohled do soukromí. Výtěžek z prodeje poputuje na děti právě v Sýrii, které Sámer už v minulosti finančně podpořil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám