Hlavní obsah
Článek

Už příští týden se budou na velkolepé dotočné loučit herci, kteří spolu strávili spousty měsíců na place seriálu Gympl. Jednou z posledních, které do tohoto vlaku nastoupila, je rozkošná brunetka Ivana Korolová, která hraje servírku a podle scénáře přebrala kluka své nejlepší kamarádce v podání Evy Burešové. Co s ní bude dál?

"Je jasné, že všechno má svůj konec, i když mě to hodně mrzí. Ale poohlížím se všude možně. Zrovna jsem dotočila film Modelky s.r.o., kde hraju rozmazlenou dcerku milionáře, který se ji snaží protlačit do modelingu, i když rozhodně není ten typ. Vždyť se podívejte jen na moji výšku," smála se Ivana, které hrál ve filmu otce bavič Petr Novotný (76). "Držím mu palce, aby se uzdravil," vzkázal přes Super.cz mladá herečka.

Tu jsme potkali na castingu na muzikál Fantom opery, kde usilovala o roli nejlepší kamarádky hlavní hrdinky. "Nebyl by to můj první muzikál, i když jsem zatím moc velké role neměla. Byla jsem v Johance z Arku, v Pomádě v Divadle Kalich a teď vystupuji v muzikálu pro děti Kapka medu pro Verunku," vypočítala Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám