Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taneční soutěž StarDance už dnes večer vtrhne na televizní obrazovky. Stejně jako loni se nejen milovníci tance, ale i obdivovatelé krásných žen a šarmantních mužů mají na co těšit.

Svůdné boky rozvlní například modelka Taťána Kuchařová (36), herečka Anna Polívková (34) či atletka Šárka Kašpárková (42). Divačky jistě potěší i charismatický Ondřej Brzobohatý (41), diskař Imrich Bugár (58) nebo bouřlivák Matěj Ruppert (35)

Dříve, než oblíbená show vtančí do vašich obývacích pokojů, zavzpomínejte si v naší fotogalerii společně s námi na loňský ročník, ve kterém nebyla nouze o báječnou podívanou.

Pátou řadu StarDance loni překvapivě ovládla atletka Kateřina Baďurová s tanečníkem Janem Onderem. Na její vysportované tělo byla radost pohledět, ale nebyla zdaleka jedinou dámou, která na sebe upozornila.

K největším favoritkám patřila bezesporu herečka Dana Morávková (52), jež diváky provokovala svými bujnými dekolty, rajcovními stehýnky a divokými tanečními kreacemi. Ty způsobily, že několikrát odhalila, jaké si pod šaty vzala kalhotky.

Co se týče hlubokých výstřihů, tak Morávkové zdatně sekundovala také herečka Bára Poláková (40). Sympatická dáma skončila na výborném čtvrtém místě nejen díky svému tanečnímu umění, ale i odvážným modelům, které daly vyniknout jejím prvotřídním ňadrům.

K ozdobám soutěže patřila i topmodelka Pavlína Němcová (52). Předtím, než nečekaně vypadla hned v prvním kole, zatančila rumbu v průhledných šatech a pánové u televizních obrazovek vrněli blahem.

Reklama

Další články

Načítám