Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera se rozhodlo o prvním VyVoleném muži, dnes k němu přibude žena. Vybírat budou diváci mezi půvabnou Eliškou, krátkovlasou Julií a sympatickou Zdeňkou, která je v současné době bez domova.

Nejmladší z trojice dívek je devatenáctiletá Eliška Bachčevanovová z Havířova, která má půvabu na rozdávání a prý upřímnou povahu. „Jsem za každou cenu upřímná. Po tátovi jsem poloviční Bulharka, takže mám horkou krev a jsem temperamentní,“ prozradila na sebe Eliška, která žije se svým otcem a macechou. „S mamkou se nebavíme. Jednou jsme se pohádaly, já jsem jí po roce a půl dala šanci, ale nevyužila ji,“ dodala.

Druhou statečnou je devětadvacetiletá Julie Kubincová. Pochází z Teplic, ale už několik let žije v Praze, kam přijela začít nový život. „Z Teplic mám akorát hodně špatné vzpomínky, a to především na partnerské vztahy,“ řekla Julie. „Jsem tvrdohlavá, dokud si nenabiju hubu, tak si nedám říct,“ prozradila na sebe.

A do třetice se představí Zdeňka Soušková, která má kvůli soutěži rozpory s rodiči. „Nebavím se s nimi vlastně jenom kvůli tomu, že jsem z castingu postoupila. Oni zásadně nesouhlasí s tím, že tady jsem. Nejvíc se bojí toho, že je budou lidi kvůli mně řešit. Snažila jsem se to našim vysvětlit, ale táta mi řekl, že se jdu do televize akorát ku*vit,“ přiznala Zdeňka, která momentálně bydlí v autě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám