Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestačtyřicetiletý Viktor Čech z Prahy se pomalu a jistě stává maskotem různých pořadů televize Prima. Původní profesí geodet se objevil už v reality show Hledá se táta a máma, přišel na konkurz do prvního i letošního, druhého ročníku talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Zúčastnil se také natáčení pořadu Partička a naposledy se v neděli objevil mezi komparzisty seriálu Cesty domů.

Tady si „zahrál“ jednoho z desítek vyléčených pacientů docenta Bernáta (Alois Švehlík).

Co vede Viktora Čecha k tomu, aby se stále znovu objevoval v různých pořadech? Je to chorobná touha být vidět nebo jde o nenaplněné herecké ambice?

„Do televizních pořadů nebo konkurzů se hlásím proto, že nemám co dělat. Jsem rozvedený, nemám stálou práci, žiju sám. Místo abych seděl doma mezi čtyřmi stěnami, jdu na konkurz. Že se nějaký koná, se vždycky dozvím na webových stránkách Primy. Herci se natáčením živí, já se jím bavím," tvrdí Viktor Čech.

"Vidět zblízka, jak vzniká televizní pořad nebo reality show, a potkat se s herci, které znáte jen z obrazovky, je pro mě velký zážitek. Hercem bych být ale nechtěl, mě zajímá hudba. Rád bych zpíval ve sboru. A kdybych měl dostatek financí, věnoval bych se skládání písniček, což je můj velký koníček,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám