Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne každá modelka si může dovolit předvádět svůdné spodní prádélko. Hned je totiž vidět každý nedostatek, a ač většina modelek tvrdě maká na své postavě, aby vypadaly jako ze škatulky, zejména v tangách je vidět každý sebemenší nedostatek.

Mezi modelky, které se vždy mohou pochlubit figurou jako ze žurnálu, bezesporu patří slovenská kráska Andrea Verešová (43).

Ač přehlídky v prádle nemá na programu zas až tak často, pokaždé, když se na přehlídkovém mole projde spoře oděná jen do toho nejžhavějšího prádélka, je sázkou na jistotu, že se opravdu je na co dívat.

Sami se o tom ostatně přesvědčte v naší fotogalerii těch nejvíc sexy fotek Andrey Verešové v prádle. Dokonalá postava, pevný zadeček, odvážný výstřih - tato erotikou nabitá kombinace už dostala do kolen nejednoho muže.

Pánové však mají samozřejmě smůlu, protože je Andrea vdaná za podnikatele Daniela Volopicha, s nímž má dceru Vanessku a syna Daniela. A manžel si svůj půvabný klenot jistě střeží jako oko v hlavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám