Hlavní obsah
Článek

Když slavný britský královský pár včera po osmé hodině večerní vystoupil ze dveří nemocnice St. Mary´s v Londýně, svět spatřil to, na co dlouho s napětím čekal - třetího následníka britského trůnu, prince z Cambridge, který doposud nemá jméno.

První pohled na právě narozeného urozeného potomka byl kouzelný - malý byl zabalený do bílého šátku a v rukou jej pyšně třímala jeho maminka Kate (42). Ta jej po chvíli předala princi Williamovi (41), který se s ním nechal vyfotit a následně odpovídal na otázky novinářů.

„Je to velký kluk, je docela těžký. Na jméně stále pracujeme, ale vybereme ho co nejdřív. Je to vůbec poprvé, co jsme ho pořádně viděli, ale máme šanci to dohnat. Už má víc vlasů než já," vtipkoval novopečený tatínek, který ještě dodal, že se víc podobá mamince. „Je to velmi emotivní a neobyčejná chvíle. Myslím, že každý rodič ví, jaký je to pocit," řekla Kate.

Po chvíli se oba šťastní rodiče společně s potomkem usadili do vozu a odjeli směrem ke Kensingtonskému paláci. William si bere dva týdny otcovské dovolené a Kate by měla údajně šestinedělí prožít se synem v domě svých rodičů.

Reklama

Další články

Načítám