Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková, kterou proslavily role v seriálech Rodinná pouta a nyní Ordinace v růžové zahradě vypadá lépe, než kdykoli předtím. V posledních dílech Ordinace vyloženě zázračně mládne. A má pořádných pár kilo dole!  "Říká mi to každý a mám z toho radost," řekla Super.cz Morávková s tím, že se ale sama neváží.

"Vyloženě tlustá jsem nikdy nebyla. Ani po těhotenství. Když se mi narodil syn, za půl roku jsem se vešla do svých starých kostýmů," tvrdí. "Měřím sto šedesát dva centimetrů a nejlépe se cítím, když mám padesát kilo," prozradila.

Na  tuhle váhu, kterou měla jako osmnáctka se opět úspěšně dostala díky tomu, že s manželem Petrem Maláskem se nejen snaží cvičit, jezdit na kole a lyžovat, ale začali také držet dietu. "Už druhý měsíc s mužem jíme krabičkovou dietu a nemůžu si ji vynachválit. Konečně jsem začala pravidelně jíst. Vźdycky jsem vynechávala snídaně," svěřila.

Že by s takovou figurou klidně mohla nafotit nějaké odhalené fotky, ale odmítá. "Svlékla jsem se jen jednou. Ve filmu Romeo a Julie na vsi a od té doby jsem neměla pocit, že by to bylo komukoli, a hlavně mně, prospěšné. Chci si zachovat určitá tajemství," míní Morávková. Odmítla i focení pro kasíno, do něhož šla řada jejích seriálových kolegyň. "Nic proti fotografovi Jakubovi Ludvíkovi, ale tohle opravdu nemusím," soudí Morávková.

Fanoušci Ordinace se nemusejí bát, že by Dana chtěla dezertovat. "Už jsem to udělala jednou, na TV Prima. Na Nově mám podepsanou smlouvu na další rok," ubezpečila herečka.

Reklama

Další články

Načítám