Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Vary se budou muset obejít bez mediální hvězdičky číslo jedna Ornelly Štikové (31), která včera Super.cz svěřila, že zůstává s Josefem Koktou a malým Quentinem v Praze, protože synáčka trápí rostoucí zoubky.

Matka Ornelly Štikové, Monika, ale s manželem ve Varech nesmí chybět. A už stačila vypustit zaručenou informaci, že Ornella odjela s Pepou na svou první společnou romantickou dovolenou na Slovensko. To však Josef Kokta rázně popřel s tím, že si Monika všechno vymyslela.

„Pokud někdo z vás zrovna čte informaci od praštěné stínové tchyně Moniky Štikové, že jsem odjel na dovolenou na Slovensko, tak to není pravda, vymýšlí si to,“ napsal na sociální síť Kokta, který tak evidentně nemá s Monikou ty nejlepší vztahy.

K tomu zřejmě nepřispělo ani to, že se Ornella ke Koktovi odstěhovala z rodinného sídla v Hostivici, a ještě donedávna byla se svou matkou v rozhádaném stavu, když jí vyčítala, že chtěla vydělávat peníze na její slávě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám